Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q - popis produktu

Podle statistik trpí nějakou formou vybočeného palce téměř polovina dospělé populace. Haluxy (hallux valgus) se vyskytují častěji u žen. Přesná příčina vzniku známa není. Avšak předpokládá se, že za vznik haluxů na nohou může nošení úzkých bot na vysokém podpatku s délkou více než 5,7 cm. Vybočený palec není pouze estetickou záležitostí, která eliminuje možnost výběru bot. S přibývajícím časem v důsledku ignorování stavu vybočeného palce se stav zhoršuje, což způsobuje bolest, otok a diskomfort při pohybu. V případě neřešení problému může dojít ke vzniku potíží, jako například cystitida prstů, kuří oka či puchýře. Jedním z účinných řešení vybočeného palce je používání ortopedické pomůcky pro vybočené palce. Ortopedická pomůcka pro hallux valgus X3-Q vyvíjí tlak na falangovou kost a první metatarzální kost vyvinutím tlaku na vyduté místo. Tím pádem dochází k postupné korekci haluxů. Důležité je používat ji několik hodin denně nebo během noci. Ortopedická pomůcka pro vybočené palce X3-Q je díky možnosti otáčení až do úhlu 160 stupňů vhodná pro různé fáze haluxů. Je dostupná pro ženy i muže. Disponuje univerzálností, tudíž se používá na levou i pravou nohu. Nastavitelné fixační popruhy jsou protiskluzové, čímž zvyšují účinnost i komfort při používání. Navíc disponují prodyšností, aby se noha nepříjemně nepotila. Multifunkční 3D knoflík umožňuje adekvátní přizpůsobení nastavení korekce vybočeného palce do požadované polohy. multifunkční 3D knoflík protiskluzové popruhy silikonová podložka prodyšný materiál Set obsahuje: korektor vybočeného palce pás kolem paty návod k použití

Produkt Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q patří do skupiny produktů Ortopedické pomůcky, je v nabídce značky Tenicore, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q - parametry produktu

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q - historie ceny a dostupnosti

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q - další zajímavé produkty

Ortopedická pomůcka pro vybočené palce (hallux valgus) Tenicore X3-Q - jak nakoupit nejvýhodnější?