OfficePro Portia Barva: černá

OfficePro Portia Barva: černá

OfficePro Portia Barva: černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 070 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

OfficePro Portia Barva: černá - popis produktu

Zdravotní ergonomická kancelářská židle OfficePro Portia Vám zpříjemní každodenní čas, strávený při sedavé práci v kanceláři nebo i doma. Vysoké možnosti nastavení Její hlavní předností je mechanismus DONATI, což je synchronní mechanismus se 4 polohami blokace pro vysokou individualizaci a ergonomii sezení a stabilitu židle. Sedák si můžete nastavit ve vertikálním i horizontálním směru, díky čemuž se dokáže perfektně přizpůsobit přímo Vaší postavě včetně správného podepření nohou. Celodenní větrání v prostoru zad zajišťuje samonosná síťovina na opěráku. Zdravotní kancelářská židle Portia toho však umí mnohem více - můžete si nastavit i výšku hlavové opěrky a výšku, hloubku a dokonce i šířku područek. Disponuje automatickým nastavením síly protiváhy podle hmotnosti uživatele, které zabraňuje nečekanému zhoupnutí při dosedu či provozu židle. Vhodná opravdu kamkoliv Nosnost ergonomické kancelářské židle Portia je 120 kg. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Nejdůležitější součást, tedy sedák, obsahuje studenou pěnu, která si dokáže zachovávat svůj tvar i po dlouhodobém a intenzivním používání. Kolečka mají měkčený povrch a jsou vhodná pro tvrdou podlahu i koberce. Kvalita za rozumné peníze Pokud potřebujete kvalitní ergonomickou kancelářskou židli za rozumné peníze, ze které Vás nebudou po celém dni bolet záda, OfficePro Portia je ta pravá! Záruka Na ergonomickou kancelářskou židli poskytuje výrobce záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny součásti výrobku.  

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Produkt OfficePro Portia Barva: černá patří do skupiny produktů Zdravotní židle, patří pod značku OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

OfficePro Portia Barva: černá - parametry produktu

OfficePro Portia Barva: černá - historie ceny a dostupnosti

OfficePro Portia Barva: černá - další zajímavé produkty

OfficePro Portia Barva: černá - jak nakoupit nejvýhodnější?