Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 310 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá - popis produktu

Zdravotní ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Vám zpříjemní každodenní čas, strávený při sedavé práci v kanceláři nebo i doma. Maximální komfort Vysoký, anatomicky tvarovaný síťový opěrák zajišťuje větrání v prostoru zad a bude vás přirozeně navádět ke správnému sezení. Synchronní mechanismus je možné zablokovat v kterékoliv poloze pro vysokou individualizaci a ergonomii sezení. Pohodlný sedák je vyplněn studenou pěnou a můžete si ho výškově nastavit. Zdravotní kancelářská židle Calypso disponuje i automatickým nastavením síly protiváhy podle hmotnosti uživatele, které zabraňuje nečekanému zhoupnutí při dosedu či provozu židle. Vhodná opravdu kamkoliv Nosnost ergonomické kancelářské židle Calypso je 120 kg. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Nejdůležitější součást, tedy sedák, obsahuje studenou pěnu, která si dokáže zachovávat svůj tvar i po dlouhodobém a intenzivním používání. Kolečka mají měkčený povrch a jsou vhodná pro tvrdou podlahu i koberce. Kvalita za rozumné peníze Pokud potřebujete kvalitní ergonomickou kancelářskou židli za rozumné peníze, ze které Vás nebudou po celém dni bolet záda, OfficePro Calypso je ta pravá! Záruka Na ergonomickou kancelářskou židli poskytuje výrobce záruku 3 roky. Záruka se vztahuje na všechny součásti výrobku.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské židle, je v nabídce značky OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Produkt Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá patří do skupiny produktů Zdravotní židle, patří pod značku OfficePro, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá - parametry produktu

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá - historie ceny a dostupnosti

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá - další zajímavé produkty

Ergonomická kancelářská židle OfficePro Calypso Barva: modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?