Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 842 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - popis produktu

1 litr výživného teakového oleje, ošetření BEZ PIGMENTACE – tento typ teakového oleje nezmění barevnost dřeviny. Dřevo po aplikaci zůstane v přírodním odstínu. Proniká hluboko do struktury dřeviny a chrání ji proti povětrnostním podmínkám. Kvalitní přípravek pro péči o nábytek vyrobený podle speciální receptury – směs lněných, terpentýnových, levandulových olejů a bezaromatových rozpouštědel. Teakový olej vyrobený podle skandinávské tradice je vynikající ochranou pro zahradní nábytek a doplňky, zvláště pro ty z exotických dřevin. Spotřeba: 1 litr oleje vám vystačí na 1 sestavu zahradního nábytku (stůl + 6× křeslo). Teakový olej na ošetření nábytku ze dřeva Poprvé nábytek natřete ihned po zakoupení a poté pravidelně minimálně jednou vždy před novou sezónou. V případě známek sesychání dřeva provést v průběhu sezóny opětovný nátěr teakovým olejem.  Postup použití teakového oleje a další informace o udržbě nábytku ze dřeva najdete v článku o teakovém oleji a v souborech ke stažení. Dřevěné posezení si zaslouží vaši péči, odmění se krásným vzhledem a prodlouženou životností.      

Produkt Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Olejové barvy, naleznete jej v e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - parametry produktu

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - historie ceny a dostupnosti

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - další zajímavé produkty

Ochranný prostředek Ciranova - ECOPROTECTOR CLEAR teakový olej 1 l - jak nakoupit nejvýhodnější?