NutriWorks Pro Recovery 1kg

NutriWorks Pro Recovery 1kg

NutriWorks Pro Recovery 1kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 689 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NutriWorks Pro Recovery 1kg - popis produktu

Sportovní nápoj NutriWorks Pro Recovery 1kg: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu NutriWorks Pro Recovery 1 kg Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nápoj NutriWorks Pro Recovery je určený pro sportovce. Užívá se po tréninku. Obsahuje hydrolyzovanou syrovátkovou bílkovinu, díky čemuž se ve 100 g ukrývá 40 g bílkovin. Součástí nápoje NutriWorks Pro Recovery je také L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin a kreatin monohydrát. Balení o hmotnosti 1 kg vystačí na přípravu 20 porcí. Klíčové vlastnosti sportovního nápoje NutriWorks Pro Recovery Nápoj určený pro sportovceUžívá se po tréninkuObsahuje hydrolyzovanou syrovátkovou bílkovinuVe 100 g se ukrývá 40 g bílkovin Jeho součástí je také L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin a kreatin monohydrátBalení vystačí na přípravu 20 porcí Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: 1412 kJ / 338 kcalTuky: 2 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 1 gSacharidy: 40 g- z toho cukry: 2 gBílkoviny: 40 gSůl: 0,4 gna 100 g Příprava a dávkování Smíchejte 50 g (1,5 odměrky) v šejkru s 2-3 dl vody. Užívejte po tréninku.

Produkt NutriWorks Pro Recovery 1kg patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce NutriWorks, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní nápoje, vyrábí jej značka NutriWorks, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt NutriWorks Pro Recovery 1kg lze nalézt mezi produkty ve skupině Regenerační nápoje, je v nabídce značky NutriWorks, v nabídce prodejce Alza.cz.

NutriWorks Pro Recovery 1kg - parametry produktu

NutriWorks Pro Recovery 1kg - historie ceny a dostupnosti

NutriWorks Pro Recovery 1kg - další zajímavé produkty

NutriWorks Pro Recovery 1kg - jak nakoupit nejvýhodnější?