GymBeam FueRide 800 g

GymBeam FueRide 800 g

GymBeam FueRide 800 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

GymBeam FueRide 800 g - popis produktu

Sportovní nápoj GymBeam FueRide 800 g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu GymBeam FueRide 800 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sportovní nápoj GymBeam FueRide je vhodný především pro vytrvalostní sportovce. Užívá se před, v průběhu či po fyzické aktivitě, tréninku nebo závodu. Jistě oceníte i jeho velmi snadnou přípravu. GymBeam FueRide obsahuje glukózu, fruktózu, hořčík, draslík, sodík, chlorid a celou řadu vitamínů, jako je vitamín A, C, D3, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9a B12. Nabízí osvěžující chuť. Klíčové vlastnosti sportovního nápoje GymBeam FueRide Sportovní nápoj ve variantách s různou příchutíVhodný pro vytrvalostní sportovceUžívá se před, v průběhu či po fyzické aktivitěV balení o hmotnosti 800 g GymBeam FueRide obsahuje glukózu a fruktózuJeho součástí je hořčík, draslík, sodík, chlorid a celá řada vitamínůSnadno se připravuje Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: 1462 kJ / 344 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 88 g- z toho cukry: 88 gBílkoviny: 0 gSůl: 1,13 gna 100 g Příprava a dávkování Smíchejte 2 odměrky (32 g) se 400-500 ml vody. Užívejte před, v průběhu nebo po fyzické aktivitě či tréninku. Doporučené denní dávkování jsou 1-3 porce. 

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní výživa, patří značce GymBeam, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt GymBeam FueRide 800 g patří do skupiny produktů Sportovní nápoje, vyrábí jej značka GymBeam, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

GymBeam FueRide 800 g - parametry produktu

GymBeam FueRide 800 g - historie ceny a dostupnosti

GymBeam FueRide 800 g - další zajímavé produkty

GymBeam FueRide 800 g - jak nakoupit nejvýhodnější?