NutriWorks EAA 500g

NutriWorks EAA 500g

NutriWorks EAA 500g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 619 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NutriWorks EAA 500g - popis produktu

Aminokyseliny NutriWorks EAA 500g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu NutriWorks EAA 500 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Aminokyseliny NutriWorks EAA jsou určené pro silové i vytrvalostní sportovce. Jednoduše se připravují, stačí je smíchat s vodou. Aminokyseliny NutriWorks EAA obsahují L-leucin, L-isoleucin, L-valin, L-lysin, L-tryptofan, L-citrulin DL malát i L-threonin. Balení o hmotnosti 500 g vystačí na přípravu 45 porcí. Klíčové vlastnosti aminokyselin NutriWorks EAA Aminokyseliny určené pro silové i vytrvalostní sportovceJednoduše se připravujíVe variantách s různou příchutí Obsahují L-leucin, L-isoleucin, L-valin, L-lysin, L-tryptofan, L-citrulin DL malát i L-threoninBalení vystačí na přípravu 45 porcí Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje Energetická hodnota: - kJ / - kcalTuky: - g- z toho nasycené mastné kyseliny: - gSacharidy: - g- z toho cukry: - gBílkoviny: - gSůl: - g Příprava a dávkování Rozmíchejte 11 g v šejkru s 3 dl vody. Užívejte během tréninku.

Produkt NutriWorks EAA 500g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní výživa, patří značce NutriWorks, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NutriWorks EAA 500g - parametry produktu

NutriWorks EAA 500g - historie ceny a dostupnosti

NutriWorks EAA 500g - další zajímavé produkty

NutriWorks EAA 500g - jak nakoupit nejvýhodnější?