Nutrend Regener, 450 g

Nutrend Regener, 450 g

Nutrend Regener, 450 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nutrend Regener, 450 g - popis produktu

Sportovní nápoj Nutrend Regener, 450 g: Pro podporu regenerace organismu po fyzické zátěži máme v nabídce speciálně sestavený nápoj Nutrend Regener. Dokonale se postará o vaše tělo náročném fyzickém výkonu. Účinná kombinace sacharidů, minerálů a vitaminů, které jsou navíc obohacené o esenciální aminokyseliny představuje ideálně účinné složení. Dopřejte si kvalitní regeneraci po intenzivním výkon - nápoj Nutrend Regener je k tomu jako stvořený. Balení obsahuje 450 g regeneračního nápoje v prášku. Klíčové vlastnosti nápoje Nutrend Regener 450 gSpeciálně sestavený produkt pro podporu regeneraceÚčinná kombinace sacharidů, minerálů a vitaminůObsahuje minerály Mg, K, Na a SeBalení obsahuje 450 g nápoje v práškuNápoj je dostupný v několika lahodných příchutích Nasypat, rozmíchat a po částech vypít - nápoj Nutrend Regener je v doporučeném dávkování vhodný ke konzumaci po náročné fyzické aktivitě. Dokonalé složení Nutrend RegenerSložení Nutrend Regener je propracované do posledního detailu. Obsahuje kombinaci minerálů Mg, K, Na, Se, sacharidů, vitaminů a aminokyselin. Extrakt z Ginkgo biloba je v produktu použit pro podporu kognitivních funkcí. Pro ochranu před oxidačním stresem slouží vitamín C, E a selen. Obsažený hořčík pak přispěje ke snížení míry únavy a vyčerpání  a k energetickému metabolismu. Mimo to hořčík přispívá také k normální funkci nervového systému. Jedna dávka obsahuje:3000 mg BCAA2000 mg L-glutaminu200 mg vitamínu C 130 mg hořčíku  Doporučené dávkování a skladováníNápoj Nutrend Regener je vhodný pro konzumaci ihned po fyzickém výkonu. V 750 ml vody rozmíchejte 35 g nápoje v prášku. Pijte po částech v průběhu 20 - 30 minut. Nepřekračujte doporučené dávkování.1 odměrka = 30 gUpozornění - doplněk stravy, s cukry a sladidly. Vhodný zejména pro sportovce.Není určeno pro nahrazení pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním neručí výrobce ani distributor.Doporučené skladování - v suchu při teplotě do 25 °C. Mimo dosah dětí, přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Produkt Nutrend Regener, 450 g patří do skupiny produktů Sportovní nápoje, vyrábí jej značka NUTREND, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Nutrend Regener, 450 g - parametry produktu

Nutrend Regener, 450 g - historie ceny a dostupnosti

Nutrend Regener, 450 g - další zajímavé produkty

Nutrend Regener, 450 g - jak nakoupit nejvýhodnější?