Nutrend Isodrinx, 420 g

Nutrend Isodrinx, 420 g

Nutrend Isodrinx, 420 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 243 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nutrend Isodrinx, 420 g - popis produktu

Sportovní nápoj Nutrend Isodrinx, 420 g: Iontový Nutrend Isodrinx je profesionální nápoj v sypké formě, který vašemu tělu zajistí kvalitní dávku energie potřebnou pro fyzickou aktivitu. Obsahuje vysoký podíl rychle vstřebatelných sacharidů a sodíku. Jeho složení je inspirováno nejmodernějšími výzkumy z oblasti fyziologie a sportovní výživy. Díky tomu nápoj Nutrend Isodrinx představuje pro sportovce ideální zdroj tekutin v průběhu výkonu s optimálním množstvím vitamínů a minerálů. Balení obsahuje 420 g iontového nápoje v sypkém stavu.   Klíčové vlastnosti iontového nápoje Nutrend Isodrinx 420 gIontový nápoj v sypké forměIdeální pro sportovceOptimální množství rychle vstřebatelných sacharidů a sodíkuNápoj je vhodný pro doplnění tekutin i v průběhu výkonuSložení inspirováno nejmodernějšími výzkumy z oblasti sportovní výživySpolehlivá kombinace jednoduchých cukrů a sacharidůMinerály ve formách, které jsou maximálně využitelné pro organismusDostupný je v několika lahodných variantáchBalení obsahuje 420 gPostačí na 6 l isotonického nápoje nebo 9 l hypotonického nápoje Dvojí ředění iontového nápoje Nutrend IsodrinxNápoj Nutrend Isodrinx efektivně hydratuje organismus a doplňuje minerální rovnováhu. Je tak ideální pro doplnění energie a podporu výkonnosti. Z hlediska možnosti použití je vhodný jak v hypotonickém, tak v isotonickém ředění. Podívejme se, jak se jednotlivé varianty připravují.Hypotonický nápoj - je určen pro hydrataci organismu v průběhu aktivit s nižší intenzitou a s delší dobou trvání (nad 60 minut). Ideální je vypít 100 ml každých 10 minut.Doporučené dávkování: Poměr ředění je 35 g na 750 ml vody (osmolalita méně než 250 mOsm/kg). Nepoužívejte minerální vodu.ISOtonický nápoj - využívá se jako doplnění energie a ztracených minerálů při aktivitách s vysokou intenzitou a relativně krátkou dobou trvání (do 60 minut).Doporučené dávkování: Poměr ředění je 35 g (mírně navršená odměrka) na 500 ml vody (osmolalita 275-305 mOsm/kg). Nepoužívejte minerální vodu. Hypotonický nápoj se užívá v průběhu fyzické aktivity Nutrend Isodrinx - celé spektrum vitamínůNutrend Isodrinx zaručuje rychlé dodání pozvolna se doplňující energie. Minerální složení obsahuje spolehlivou kombinaci jednoduchých cukrů (glukóza, sacharóza) s komplexními sacharidy (maltodextrin). Nápoj je v doporučeném množství určen pro každého fyzicky aktivního jedince. Konzumace ISOtonického nápoje Při užívání ISOtonického nápoje je třeba dbát řízeného a cíleného dávkování. Při teplotách vyšších, než 25 °C, je zapotřebí zvýšit množství vody použité pro přípravu ISODRINXU o 10 až 20 %. V případě neúměrně zvýšené konzumace nápoje může dojít ke zvýšení příjmu elektrolytů, což by mohlo vést k narušení osmotické rovnováhy mezi extracelulární tekutinou a buňkami. Složení Nutrend Isodrinx Složení Nutrend Isodrinx přesně odpovídá požadavkům organismu při fyzické zátěži. 93 % sacharidů - z toho 85 % jednoduché cukry V jedné dávce nálože 32 g sacharidů a 30 g cukrů

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní nápoje, vyrábí jej značka NUTREND, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Nutrend Isodrinx, 420 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Iontové nápoje, je v nabídce značky NUTREND v nabídce e-shopu Alza.cz.

Nutrend Isodrinx, 420 g - parametry produktu

Nutrend Isodrinx, 420 g - historie ceny a dostupnosti

Nutrend Isodrinx, 420 g - další zajímavé produkty

Nutrend Isodrinx, 420 g - jak nakoupit nejvýhodnější?