NUK Teploměr do koupele - šedý #61494

NUK Teploměr do koupele - šedý #61494

NUK Teploměr do koupele - šedý #61494

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK Teploměr do koupele - šedý - popis produktu

Teploměr do vody NUK Teploměr do koupele - šedý: Teploměr do koupele NUK se stane nezbytností při koupání vašeho miminka. Pouze měřením správné teploty vody docílíte toho, aby se vaše miminko cítilo spokojeně a mělo při koupání příjemné pocity. Již žádná chladnější nebo naopak teplejší voda ve vaničce nezpůsobí vašemu miminku leknutí. Zapomeňte na usedavý pláč děťátka při koupání a užívejte si večerní koupel vaší ratolesti díky teploměru NUK. U rostoucího miminka záhy zaznamenáte, jak se na koupání těší a neprojevuje nejmenší známky strachu. Dopřejte svému drobečkovi pohodové chvíle při koupání se spolehlivým teploměrem do vody NUK! Klíčové vlastnosti teploměru do koupele NUK - šedýTeploměr má dobře zřetelnou stupniciJe pro dítě maximálně bezpečný, má oválný tvar bez hranMísto rtuti obsahuje neškodný řepkový olejTeploměr není hračka, je vhodný dozor dospělé osoby při jeho používáníDíky veselým obrázkům a neutrální šedé barvě bude kouzelným doplňkem každé koupelny

Produkt NUK Teploměr do koupele - šedý #61494 patří do skupiny produktů Teploměry do vody, vyrábí jej značka Nuk, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Teploměry do koupele, je v nabídce značky Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz.

NUK Teploměr do koupele - šedý - parametry produktu

NUK Teploměr do koupele - šedý - historie ceny a dostupnosti

NUK Teploměr do koupele - šedý - další zajímavé produkty

NUK Teploměr do koupele - šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?