NUK Teploměr do koupele - modrý #185412

NUK Teploměr do koupele - modrý #185412

NUK Teploměr do koupele - modrý #185412

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK Teploměr do koupele - modrý - popis produktu

Teploměr do vody NUK Teploměr do koupele - modrý:  Teploměr pro měření vody se stane nedílnou součástí při koupání vašeho miminka. Pouze měřením správné teploty vody docílíte toho, aby se vaše miminko cítilo spokojeně a mělo při koupání příjemné pocity. Již žádná chladnější nebo naopak teplejší voda ve vaničce nezpůsobí vašemu miminku leknutí. Zapomeňte na usedavý pláč děťátka při koupání a užívejte si večerní koupel vaší ratolesti.Teploměr pro měření vody se stane nedílnou součástí při koupání vašeho miminka. Pouze měřením správné teploty vody docílíte toho, aby se vaše miminko cítilo spokojeně a mělo při koupání příjemné pocity. Již žádná chladnější nebo naopak teplejší voda ve vaničce nezpůsobí vašemu miminku leknutí. Zapomeňte na usedavý pláč děťátka při koupání a užívejte si večerní koupel vaší ratolesti. U rostoucího miminka záhy zaznamenáte, jak se na koupání těší a neprojevuje nejmenší známky strachu. Dopřejte vám i vašemu dítěti pohodové chvíle při koupání se spolehlivým teploměrem!Důležité vlastnostiTeploměr má dobře zřetelnou stupniciJe pro dítě maximálně bezpečný, má oválný tvar bez hranMísto rtuti obsahuje neškodný řepkový olejVeselá modrá barva je kouzelným doplňkem každé koupelny

Tento produkt naleznete ve skupině Teploměry do vody, vyrábí jej značka Nuk, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt NUK Teploměr do koupele - modrý #185412 patří do skupiny produktů Teploměry do koupele, je v nabídce značky Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz.

NUK Teploměr do koupele - modrý - parametry produktu

NUK Teploměr do koupele - modrý - historie ceny a dostupnosti

NUK Teploměr do koupele - modrý - další zajímavé produkty

NUK Teploměr do koupele - modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?