NUK  lahvička na učení  DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) #3273080

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) #3273080

NUK  lahvička na učení  DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) #3273080

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) - popis produktu

Láhev na pití pro děti NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů): Ulehčete si starost o miminko s řadou lahviček NUK First Choice, které jsou vybaveny zabudovaným indikátorem kontroly teploty. Indikátor změní barvu z modré na bílou, pokud je tekutina v láhvi příliš horká. Vždy tak budete mít jistotu, že se dítě neopaří. Modrá lahvička NUK na učení s motivem Disney Medvídka Pú je vhodná pro všechny děti od 6 do 18 měsíců. Její součástí je měkké silikonové průhledné pítko. Jeho údržba je snadná, můžete jej vyvařit a snadno vyčistit. Navíc je nekapající a vybavené antikolikovým systémem, díky němuž dítě spolyká méně vzduchu. Tím se snižuje riziko vzniku koliky. Klíčové vlastnosti modré lahvičky na učení NUK Disney Medvídek PúLahvička na učení NUK Disney s motivem Medvídka Pú pro děti od 6 do 18 měsícůZabudovaný indikátor kontroly teplotyZmění barvu z modré na bílou, pokud je tekutina v láhvi příliš horkáSoučástí láhve NUK First Choice je měkké silikonové nekapající pítkoSnadná údržba, dá se vyvařit, bez zápachu, hladký povrchNekapající, vybavené antikolikovým systémemDítě spolyká méně vzduchu, snižuje se riziko vzniku kolikyLáhev NUK je vyrobena z polyproplylenu bez BPAErgonomické úchyty přizpůsobené malým ručkámVelký otvor v láhvi, snadné rozložení, plnění i čištěníKompatibilní se všemi výrobky NUK First ChoiceMilý motiv Disney Medvídka Pú, modrá barva Láhev NUK se snadno udržujeSamozřejmostí je, že láhev NUK First Choice vyrobená z polypropylenu neobsahuje BPA. Ergonomické úchyty zajišťují snadné uchopení malými dětskými ručičkami. NUK láhev na učení s velkým otvorem snadno rozložíte, naplníte i vyčistíte. Láhev je kompatibilní se všemi výrobky řady NUK First Choice. A navíc, motiv Medvídka Pú potěší všechny malé milovníky pohádky Disney a zpříjemní každé pití.

Produkt NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) #3273080 lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Nuk, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) - parametry produktu

KategorieLahve, Láhve na pití
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) - historie ceny a dostupnosti

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) - další zajímavé produkty

NUK lahvička na učení DISNEY-Medvídek Pú s kontrolou teploty 150 ml modrá (mix motivů) - jak nakoupit nejvýhodnější?