NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá #5664417

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá #5664417

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá #5664417

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá - popis produktu

Láhev na pití pro děti NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá:Je úplne kľúčové, aby vaša ratolesť mala dostatočný prísun tekutín. Fľaša na pitie pre deti Nuk bude ideálnym spoločníkom na každodenné činnosti. S pekným vzhľadom a spoľahlivým uzáverom, ktorý nedovolí vytečeniu tekutiny, je táto fľaša najlepšou voľbou, ako sa postarať o správny pitný režim. Navrhnutá je tak, aby vyhovovala deťom od 6 měsíců. Zaručí istotu a pohodlie, zatiaľ čo sa vaše dieťa bude snažiť naučiť piť samostatne. Vďaka ergonomickému tvarovaniu je držanie v ruke veľmi pohodlné. S jej objemom 150 ml dieťa bude mať vždy pri sebe dostatočné množstvo tekutín. Fľaša bola zhotovená z kvalitného materiálu, ktorým je polypropylen. Tento materiál je odolný, ľahko sa udržuje a zaistí, že chuť nápoja zostane zachovaná. Detská fľaša na pitie Nuk sa stane nielen fajn spoločníkom, ale aj štýlovým doplnkom každého malého dobrodruha. Hlavní vlastnosti produktu NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá Dětská láhev Nuk je výborným pomocníkem při každodenních činnostech Je ideální pro děti od 6 měsíců Umožní dítěti naučit se pít samostatně Ergonomické zpracování umožňuje snadný úchop Její objem je 150 ml Výrobním materiálem láhve je polypropylen S pohodlným pítkem Vybavena těsnicím víčkem Komfortní držení díky úchytům Zajímavé ztvárnění navíc umocňuje šedá barva Zajímavé funkce Láhev na pití pro děti Nuk nabízí mnoho vlastností a funkcí, jež zpříjemní život vám i vašim malým průzkumníkům. Zajímavou vychytávkou je bezpečný uzávěr a pohodlné pítko. Přidané těsnicí víčko brání jakémukoli vylití. Dětem se dobře drží díky pohodlným úchytům.

Produkt NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá #5664417 lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Nuk, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá - parametry produktu

KategorieLahve, Láhve na pití
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá - historie ceny a dostupnosti

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá - další zajímavé produkty

NUK Lahev Mickey s kontrolou teploty 150 ml šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?