NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá #108125

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá #108125

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá #108125

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - popis produktu

Kojenecká láhev NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá:Zvažujete další možnosti výživy pro své miminko kromě mateřského mléka? Kojenecká láhev Nuk o objemu 300 ml bude optimální volbou. Díky ní bude krmení miminka hračka. Je vhodná pro děťátka od 6 měsíců a k její výrobě slouží plast. Plastová kojenecká láhev vyniká nízkou hmotností, navíc je i vysoce odolná. Samozřejmou součástí je také silikonová savička se středním průtokem. Zajímavé provedení kojenecké láhve Nuk podtrhuje šedá barva. Hlavní vlastnosti produktu NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá Kojenecká láhev Nuk podporuje harmonii během krmení miminka Disponuje objemem 300 ml Je navržena pro děťátka od 6 měsíců Plastová kojenecká láhev je vyrobena tak, aby dlouho vydržela S antikolikovým mechanismem je vaše miminko lépe chráněno před nadýmáním Kontrola teploty hlídá, zda tekutina není příliš horká Součástí je průhledná silikonová savička bez vůně a chuti Střední průtok savičky Počet otvorů v savičce: 1 Ortodontické provedení zajišťuje optimální vývoj ústní dutiny Savička je ideálním řešením pro kojené děti Lahvička, která respektuje potřeby těch nejmenších dětí Kojenecká láhev Nuk vás nadchne svými dalšími možnostmi. Antikoliková láhev vám bude skvělým pomocníkem, pokud má vaše dítko problémy s bolestivým bříškem. Má v sobě zabudovaný systém, který zabraňuje tomu, aby dítě při krmení spolklo příliš mnoho vzduchu, jenž může právě způsobit bolesti či koliku. Kontrolka teploty vždy ochotně poradí, jestli má tekutina v láhvi správnou teplotu. Indikátor změní barvu, pokud je velmi horká. Savička s ortodontickým designem přispívá ke správnému vývoji ústní dutiny a chrání před nevhodným zakřivením zubů. Je tenčí a více plochá než klasický typ. Savička je vhodná pro kojené děti. Je vytvořena tak, aby co nejvěrněji napodobovala sání miminka z prsu, a tím pádem neovlivní kojení. Obsah balení: savička a víčko

Produkt NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá #108125 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kojenecké láhve, patří pod značku Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - parametry produktu

KategorieLahve, Kojenecké láhve, Kojení
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - historie ceny a dostupnosti

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - další zajímavé produkty

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?