NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená #193553

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená #193553

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená #193553

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - popis produktu

Kojenecká láhev NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená:Nekojíte nebo vašemu miminku už nestačí mateřské mléko? Kojenecká láhev Nuk o objemu 300 ml bude optimální volbou. Díky ní půjde krmení miminka jedna radost. Je navržena pro děťátka od 6 měsíců a k její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně plast. Plastová kojenecká láhev je oblíbená pro svou nízkou hmotnost, navíc je vysoce odolná vůči nárazům. Nechybí ani silikonová savička se středním průtokem. Designové provedení kojenecké láhve Nuk doplňuje červená barva. Zásadní vlastnosti produktu NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená Kojenecká láhev Nuk zabezpečí pohodové krmení miminka Disponuje objemem 300 ml Hodí se pro děti od 6 měsíců Plastová kojenecká láhev je vyrobena tak, aby dlouho vydržela Antikolikové provedení je ideální pro miminka trpící bolestmi bříška Kontrolka teploty vám ukáže, jestli je tekutina vhodná k pití V balení najdete také pružnou silikonovou savičku Střední průtok savičky Počet otvorů v savičce: 1 Ortodontická savička má pozitivní vliv na vývoj ústní dutiny Savička je skvělou volbou pro kojené děti Ideální lahvička pro malé konzumenty Kojenecká láhev Nuk vás přesvědčí svými dalšími vlastnostmi. Antikoliková láhev bude přínosem, jestliže vaše miminko sužují bolesti bříška. Má integrovaný systém, který dítěti zabraňuje, aby spolykalo velké množství vzduchu, z něhož právě vznikají bolesti nebo kolika. Kontrolka teploty vás upozorní, jestli má tekutina v láhvi teplotu, kterou si přejete. Indikátor změní barvu, pokud je ještě horká. Přidaná ortodontická savička je zaměřena na podporu zdravého vývoje ústní dutiny a zamezuje nevhodnému postavení zubů. Oproti klasickému typu je více plochá a tenčí. Savička je ideálním řešením pro kojené děti. Je vytvořena tak, aby co nejvěrněji napodobovala sání miminka z prsu, a tedy nezasáhne do přirozeného procesu kojení. Obsah balení: savička a víčko

Produkt NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená #193553 patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Nuk, v nabídce prodejce Alza.cz.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - parametry produktu

KategorieLahve, Kojenecké láhve, Kojení
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - historie ceny a dostupnosti

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - další zajímavé produkty

NUK FC+ láhev Mickey s kontrolou teploty 300 ml, červená - jak nakoupit nejvýhodnější?