NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové #54244

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové #54244

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové #54244

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové - popis produktu

Dětské nůžky na nehty NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové: Dětské zdravotní nůžky na nehty NUK béžové se zaoblenou špičkou a krytem precizně, šetrně a přitom maximálně bezpečně ostříhají nehtíky i nejmenším miminkůmÚžasné nůžky s ostřím z nejkvalitnější nerezové oceli, které precizně a přitom šetrně ostříhají nehtíky i nejmenším miminkům. Při vývinu nůžek byla hlavním kritériem bezpečnost při manipulaci s nimi, proto jsou jejich špičky zaoblené, nůžky jsou opatřeny bezpečnostním krytem a jejich rukojeti mají protiskluzovou úpravu. Klíčové vlastnostiJejich ostří je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.Rukojeti mají protiskluzovou úpravuJsou opatřeny bezpečnostním krytemPrecizně a přitom šetrně stříhajíMají kulatou špičkuBezpečnost předevšímPerfektní béžové nůžky na nehty se zaoblenou špičkou a bezpečnostním krytem, se kterými precizně ostříháte i mini nehtíky těch nejmenších miminek. Čepele nůžek jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, jejich rukojeti jsou pak opatřeny na dotek příjemným materiálem s protiskluzovou povrchovou úpravou. O bezpečnost se při stříhání postará zaoblená špička a pokud nůžky nebudete potřebovat, tak je před malými nenechavci jednoduše schováte do bezpečnostního krytu. Nůžky mají elegantní design a jsou vyrobeny z maximálně k přírodě šetrných materiálů.Barva:Béžová

Produkt NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové #54244 patří do skupiny produktů Nůžky na nehty, je v nabídce značky Nuk v nabídce e-shopu Alza.cz.

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové - parametry produktu

KategorieNůžky, Nůžky na nehty
ZnačkaNuk
E-shopAlza.cz

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové - historie ceny a dostupnosti

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové - další zajímavé produkty

NUK Dětské zdravotní nůžky - béžové - jak nakoupit nejvýhodnější?