Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 81 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek - popis produktu

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek Slzy ze středomořských mastichových stromů, extrakt ze Salicornia,extrakt z Chlorelly – to jsou tři unikátní aktivní složky s klinicky ověřenými účinky na obličej. Tyto složky jsou vysoko ceněny všemi světovými výrobci přírodní kosmetiky. Každá z účinných látek je sama o sobě úžasná a blahodárně působí na pokožku. Poprvé v „Majestic drop“ se tyto tři aktivní složky spojily, aby podpořily celkové zdraví pokožky a zvládli testy znečištěného městského prostředí, kterému je naše pokožka každý den vystavena. Křišťálové slzy ze středomořských mastichových stromů byly objeveny ve 4. století a byly nedílnou součástí rituálů panovníků. Mastichové stromy se sklízejí při východu slunce v teplém jižním Středomoří. Působení tohoto neocenitelného přírodního extraktu probouzí proteiny mládí (FOXO & KLOTHO) a vyhlazuje jemné i hluboké vrásky. Výtažek ze Salicorn získává ocenění za inovaci pro své výjimečné hydratační vlastnosti. Podle laboratorních testů, přidán do kosmetické péče, zvyšuje hydrataci pokožky až 60krát*. Vysoce odolná řasa Chlorella vulgaris roste v čistých vodách a předpokládá se, že má více než 2,5 miliardy let. Jedinečný extrakt je jednou z nejvzácnějších moderních ingrediencí v kosmetickém světě díky svým vlastnostem chránit pokožku před každodenním městským znečištěním a stresem.* Do měsíce každodenního používání. Noční lektvar Majestic drop kromě tří unikátních účinných látek obsahuje neocenitelné přírodní oleje pro hebkost a výživu: rakytník, oves, salát, baobab, kamélii, jakož i ušlechtilé aroma pro smysly esenciálních olejů neroli, santalového dřeva, immortelle. Produkt představuje vzorek nočního séra, které naleznete zde Magický noční lektvar na vyhlazení pleti Wooden SpoonSposób użycia Večer naneste na vlhkou pokožku 3-4 kapky lektvaru na obličej a krk. Zavřete oči a zhluboka se nadechněte vůní ušlechtilých esenciálních olejů. Upozornění: Vzhledem k extrémně vysokému procentu účinných látek doporučujeme před použitím provést test tolerance. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek neobsahuje syntetické složky a ropné deriváty.

Produkt Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťová séra od značky WoodenSpoon, naleznete ho u prodejce Bioruze.cz.

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek - parametry produktu

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek - historie ceny a dostupnosti

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek - další zajímavé produkty

Noční sérum na pleť pro vyhlazení vrásek Majestic drop Wooden Spoon 4ml vzorek - jak nakoupit nejvýhodnější?