Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 407 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek - popis produktu

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek Noční sérum poskytuje vaší pleti dostatečnou hydrataci po každém náročném dni. Ke ztrátě vody v pokožce dochází v důsledku různých faktorů, nejčastěji však kvůli nedostatku takzvaných přirozených zvlhčujících faktorů (NMF). Po aplikaci nočního séra Instant hydration na pleť uvidíte první výsledky již po 2 hodinách a stimuluje přirozenou produkci vlhkosti. Komplexní péče je vhodná pro všechny typy pleti. Příznivé vlastnosti nočního séra: bojuje proti stárnutí a udržuje elasticitu pokožky, vyhlazuje vrásky, hydratuje a rozjasňuje pokožku, pleť zanechává rovnoměrnou a sjednocenou, vhodný pro všechny typy pleti i citlivou. Sérum obsahuje výtažek ze Salicornia, roste na pobřeží Středozemního moře a Atlantského oceánu a její nejcennější vlastnosti se získávají extrakcí CO2. Olej ze Salicornia zvyšuje působení Aquaporinu 8 (AQP8) – prekurzoru syntézy přirozených hydratačních faktorů v pokožce. Olej posiluje lipidovou bariéru a poskytuje silnou hydrataci na všech úrovních. Noční sérum je obohaceno o esenciální extrakt ze santalového dřeva, které vám poskytne okamžitý pocit svěžesti, hydratace, hustoty pleti a vitality! Noční sérum Instant hydration obsahuje kromě jedinečných účinných látek také neocenitelné přírodní oleje pro hebkost a výživu: olivový olej, jojobový olej a ovesný olej. Produkt představuje vzorek nočního séra, které naleznete zde Luxusní noční elixír - Okamžitá hydratace WoodenSpoon 30 ml. Použití Malé množství produktu (3-4 kapky), naneste na důkladně vyčištěnou pleť a krk. Vhodný pro každodenní použití. Pozor! Vzhledem k extrémně vysokému procentu účinných látek doporučujeme před použitím provést test tolerance. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek neobsahuje syntetické složky a ropné deriváty.

Produkt Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek patří do skupiny produktů Pleťová séra od značky WoodenSpoon, naleznete ho u prodejce Bioruze.cz.

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek - parametry produktu

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek - historie ceny a dostupnosti

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek - další zajímavé produkty

Noční sérum na pleť pro okamžitou hydrataci Instant hydration Wooden Spoon 4ml vzorek - jak nakoupit nejvýhodnější?