NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #90761

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #90761

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #90761

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - popis produktu

Vlhčené ubrousky NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks: Vlhčené ubrousky NIVEA Intimo jsou dokonalým pomocníkem pro každodenní péči o intimní partie. Ubrousky obsahují osvěžující výtažek z aloe vera a magnolie a nenarušují přirozené pH dámského klínu. Složení ubrousků NIVEA je z 98 % přírodního původu a ubrousky jsou vyrobeny ze 100% přírodního materiálu, díky tomu šetří i naši planetu. Ubrousky vám po použití dodají příjemný pocit zklidnění, čistoty a svěžesti. Pohodlné fóliové balení s praktickým lepicím uzávěrem zabezpečí opakované otevírání a zavírání.  Klíčové vlastnosti vlhčených ubrousků NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ksZklidňující a osvěžující účinek Ubrousky NIVEA obsahují výtažek z aloe vera a magnolie Udržují přirozené pH intimních partiíNeobsahují alkohol, mýdlo ani barviva, z 98 % přírodní složení Gynekologicky a dermatologicky testováno a schválenoUbrousky NIVEA Intimo Aloe Water jsou vyrobené ze 100% přírodních vláken Uzavírání lepivým spojem, vhodné na cesty Složení: Aqua, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxyacetophenone, Ethyhexylglycerin, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Gellan Gum, Cocoamidoprpyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Magnolia Acuminata Bark Extract, Parfum.

Produkt NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #90761 patří do skupiny produktů Vlhčené ubrousky, vyrábí jej značka NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Intimní hygiena, je v nabídce značky NIVEA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #90761 lze nalézt mezi produkty ve skupině Mýdla pro intimní hygienu, patří pod značku NIVEA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - parametry produktu

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - historie ceny a dostupnosti

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - další zajímavé produkty

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?