NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #190580

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #190580

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #190580

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - popis produktu

Vlhčené ubrousky NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks: Vlhčené ubrousky NIVEA Intimo jsou dokonalým pomocníkem pro každodenní péči o intimní partie. Ubrousky obsahují osvěžující výtažek z aloe vera a magnolie a nenarušují přirozené pH dámského klínu. Složení ubrousků NIVEA je z 98 % přírodního původu a ubrousky jsou vyrobeny ze 100% přírodního materiálu, díky tomu šetří i naši planetu. Ubrousky vám po použití dodají příjemný pocit zklidnění, čistoty a svěžesti. Pohodlné fóliové balení s praktickým lepicím uzávěrem zabezpečí opakované otevírání a zavírání.  Klíčové vlastnosti vlhčených ubrousků NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ksZklidňující a osvěžující účinek Ubrousky NIVEA obsahují výtažek z aloe vera a magnolie Udržují přirozené pH intimních partiíNeobsahují alkohol, mýdlo ani barviva, z 98 % přírodní složení Gynekologicky a dermatologicky testováno a schválenoUbrousky NIVEA Intimo Aloe Water jsou vyrobené ze 100% přírodních vláken Uzavírání lepivým spojem, vhodné na cesty Složení: Aqua, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Hydroxyacetophenone, Ethyhexylglycerin, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Gellan Gum, Cocoamidoprpyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Magnolia Acuminata Bark Extract, Parfum.

Tento produkt se nachází v kategorii Vlhčené ubrousky, vyrábí jej značka NIVEA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks #190580 lze nalézt mezi produkty ve skupině Intimní hygiena, je v nabídce značky NIVEA v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mýdla pro intimní hygienu, patří pod značku NIVEA, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - parametry produktu

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - historie ceny a dostupnosti

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - další zajímavé produkty

NIVEA Intimo Cleansing Wipes Aloe Water 15 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?