Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  #4923152

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  #4923152

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  #4923152

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - popis produktu

Kojenecká láhev Nip Cherry Green skleněná láhev kluk :Nekojíte a hledáte alternativní zdroje výživy pro své miminko? Kojenecká láhev Nip bude tou nejvhodnější alternativou. Díky ní se krmení stane pohodovou činností. Je vyrobena z kvalitního materiálu, kterým je sklo. Skleněná kojenecká láhev vyniká dlouhou životností, snadno a rychle se vyčistí a je prověřena z hlediska zdravotní nezávadnosti. Samozřejmou výbavou je rovněž kaučuková savička s pomalým průtokem. Kojenecká láhev Nip má průhledný design. Hlavní vlastnosti produktu Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  Kojenecká láhev Nip poskytne komfort během krmení miminka U skleněné kojenecké láhve oceníte jednoduchou údržbu Systém proti kolikám pomáhá snížit množství spolknutého vzduchu Je doplněna savičkou z kaučuku bez vůně a chuti Pomalý průtok savičky Lahvička, která respektuje potřeby těch nejmenších dětí Kojenecká láhev Nip vás přesvědčí svými dalšími vlastnostmi. Antikoliková láhev bude přínosem, kdykoliv vaše miminko cítí bolest v bříšku. Je vybavena systémem, který předchází tomu, aby dítě spolklo příliš mnoho vzduchu vedoucího k bolestem nebo kolice. Obsah balení: savička a víčko

Produkt Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  #4923152 patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Nip, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skleněné láhve, patří pod značku Nip, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - parametry produktu

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - historie ceny a dostupnosti

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - další zajímavé produkty

Nip Cherry Green skleněná láhev kluk  - jak nakoupit nejvýhodnější?