Nip Cherry Green skleněná láhev holka #5726505

Nip Cherry Green skleněná láhev holka #5726505

Nip Cherry Green skleněná láhev holka #5726505

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - popis produktu

Kojenecká láhev Nip Cherry Green skleněná láhev holka:Zvažujete další možnosti výživy pro své miminko kromě mateřského mléka? Kojenecká láhev Nip bude perfektním výběrem. Díky ní se krmení stane pohodovou činností. Byla vyrobena z prvotřídního materiálu, kterým je sklo. Skleněná kojenecká láhev nabízí vysokou odolnost a dlouhou životnost, snadno se čistí a je zaručeně zdravotně nezávadná. Neschází ani kaučuková savička s pomalým průtokem. Kojenecká láhev Nip má transparentní provedení. Klíčové vlastnosti produktu Nip Cherry Green skleněná láhev holka Kojenecká láhev Nip umožní bezstarostné krmení miminka U skleněné kojenecké láhve oceníte jednoduchou údržbu Antikolikový systém zajišťuje, že vaše miminko spolkne co nejméně vzduchu Je vybavena savičkou z kaučuku Pomalý průtok savičky Lahvička, která splňuje všechny požadavky nejmenších dětí Kojenecká láhev Nip vás oslní svými dalšími možnostmi. Antikoliková láhev přijde vhod, kdykoliv vaše miminko cítí bolest v bříšku. Má integrovaný systém, který dítěti zabraňuje, aby spolykalo velké množství vzduchu, z něhož právě vznikají bolesti nebo kolika. Obsah balení: savička a víčko

Produkt Nip Cherry Green skleněná láhev holka #5726505 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kojenecké láhve, patří pod značku Nip, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skleněné láhve, patří pod značku Nip, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - parametry produktu

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - historie ceny a dostupnosti

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - související články v blogu

Hračky pro nejmenší

Rozvíjejte zvídavost nejmenších dětí a schopnost objevovat stále něco nového.

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - další zajímavé produkty

Nip Cherry Green skleněná láhev holka - jak nakoupit nejvýhodnější?