Neobyčejné příhody holčičky Ivy

Neobyčejné příhody holčičky Ivy

Neobyčejné příhody holčičky Ivy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Neobyčejné příhody holčičky Ivy - popis produktu

Elektronická kniha Neobyčejné příhody holčičky Ivy:Holčička Iva často pobývá na statku u dědy a babičky. Má tak možnost – a jejím prostřednictvím i děti, čtenáři, seznámit se zábavnou formou s různými zvířaty, která na českém venkově žijí. Prožívá s nimi dobrodružství, učí se o ně pečovat. Je tak obohacena o vztah ke zvířatům, i když jsou třeba hospodářská namísto domácích mazlíčků. Navíc příběhy ze zvířecí říše, názorně a příkladem, mohou dobře napomáhat výchově dětí nejen předškolního věku. Děti poznají život na typickém venkově, ale například i prostředí u veterináře.Autorka Irena Mondeková vycházela při psaní z vlastní zkušenosti majitelky podobného statku, ale zejména v roli babičky.

Produkt Neobyčejné příhody holčičky Ivy patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce E-knihy jedou, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Neobyčejné příhody holčičky Ivy - parametry produktu

Neobyčejné příhody holčičky Ivy - historie ceny a dostupnosti

Neobyčejné příhody holčičky Ivy - další zajímavé produkty

Neobyčejné příhody holčičky Ivy - jak nakoupit nejvýhodnější?