Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma - popis produktu

Předsíňová stěna Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma:Prostor pro odkládání věcí při příchodu domů by neměl chybět v žádné domácnosti. Pro tento účel je ideální předsíňová stěna Nejlevnější nábytek, která byla vybavena háčky, na něž zavěsíte bundy a další oblečení. K dispozici je praktická skříňka a šuplík, které skryjí potřebné nezbytnosti. Čistici prostředky na obuv, šály nebo třeba rukavice mohou být tak dobře skryty. Chodbu v čistotě udrží připravený botník, jenž bude mít pro vaše boty vždy nachystané místo. Svůj vzhled můžete snadno poupravit díky vestavěnému zrcadlu, které se navíc postará o rozšíření úzkého prostoru předsíně. Předsíňové stěně Nejlevnější nábytek dominuje hnědá barva. Na konečnou úpravu předsíňové stěny byl použitý matný povrch. Materiálem této stěny je lamino. Rozměry předsíňové stěny Nejlevnější nábytek činí 200 × 120 × 31 cm. Klíčové vlastnosti produktu Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma Předsíňová sestava Nejlevnější nábytek vám zajistí prostor pro uložení vašeho oblečení Bundy a kabáty můžete pověsit na háčky Předsíňová stěna se zrcadlem opticky rozšíří prostor chodby Vestavná skříňka pro uchování předmětů Šuplík k dispozici Stěna do předsíně byla zhotovena s botníkem Dekor dřeva: dub Skříň doplňuje hnědá barva Matná povrchová úprava Materiálem předsíňové stěny Nejlevnější nábytek je lamino Rozměry předsíňové stěny odpovídají 200 × 120 × 31 cm

Produkt Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma patří do skupiny produktů Sedací nábytek, je v nabídce značky Nejlevnější nábytek v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Nejlevnější nábytek, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Termer II se sedákem, dub sonoma - jak nakoupit nejvýhodnější?