Botnik Evergreen EG-K1 Ivory

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory - popis produktu

Jednodveřový předsíňový botník s praktickým čalouněným sedákem z kolekce EVERGREEN kus nábytku pro milovníky klasiky. dvířka a horní část z MDF desky potažené UV lakem s jemným matným efektem v barvě slonoviny součástí botníku jsou stylizované ozdobné lišty z 25mm MDF desky jedna vnitřní police, panty se systémem tichého dovírání pro tiché a jemné zavírání, ozdobné úchytky a nastavitelné nohy pro vyrovnání nábytku v případě nerovného povrchu jsou součástí sady čalouněný sedák potažený vysoce kvalitní vodoodpudivou látkou, která se snadno udržuje v čistotě Technické parametry: dvířka pokrytá UV lakem v matné barvě, čtyřikrát odolnější vůči mechanickému poškození oproti standardnímu laku dvířka, horní část a stylové ozdobné lišty z MDF desky o tloušťce 25 mm korpus z 18 mm silné dřevotřískové desky olepené zadní hrany korpusu jedna vnitřní police ozdobné úchytky plynový píst 5 cm silný sedák čalouněný vodoodpudivou látkou nastavitelné nohy

Tento produkt se nachází v kategorii Sedací nábytek, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Botnik Evergreen EG-K1 Ivory lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory - parametry produktu

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory - historie ceny a dostupnosti

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory - další zajímavé produkty

Botnik Evergreen EG-K1 Ivory - jak nakoupit nejvýhodnější?