Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin:Jestliže vám doma dochází úložný prostor na vaše oblečení, zvažte koupi šatní skříně. Šatní skříň s posuvnými dveřmi oceníte zejména v místnostech s menším prostorem. Patří k ní také praktická dvířka pro ukládání menších věcí. Materiálem šatní skříně je dřevo. Pro její konečnou úpravu povrchu byl zvolen matný vzhled, jenž podtrhuje celkový dojem. Šatní skříni dominuje hnědá barva. Rozměry šatní skříně jsou 22 × 14 × 6 cm (v × š × h). Hlavní vlastnosti produktu Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin Šatní skříň vám pomůže uspořádat vaše věci Posuvné otevírání dveří Nákupem obdržíte šatní skříň s dvířky Dekor dřeva: dub Konečná úprava je matná Barva šatní skříně je hnědá Materiálem vybraným pro zhotovení šatní skříně je dřevo Šatní skříň disponuje rozměry 22 × 14 × 6 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Isumitsu - dub satin - jak nakoupit nejvýhodnější?