Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan #5728368

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan #5728368

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan #5728368

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan:Jestliže vám doma schází úložný prostor na vaše oblečení, vybavte svůj byt šatní skříní. Šatní skříň s posuvnými dveřmi se hodí zejména do místností s omezeným prostorem. K dispozici je také vestavěné zrcadlo, a tak bude prostor působit opticky větší. K dispozici jsou praktická dvířka, za která můžete dát menší věci. Materiálem šatní skříně je dřevo. Pro závěrečnou povrchovou úpravu byl zvolen matný vzhled, který umocňuje celkový dojem. Šatní skříni sluší černá a hnědá barva. Rozměry šatní skříně jsou 205 × 150 × 56 cm (v × š × h). Klíčové přednosti produktu Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan Šatní skříň se bude skvěle hodit pro ukládání vašich věcí Posuvné otevírání dveří Při nákupu obdržíte šatní skříň se zrcadlem a s dvířky Dekor dřeva: dub Těšit se můžete na matnou úpravu Barva šatní skříně: černá a hnědá Materiálem použitým na výrobu šatní skříně je dřevo Rozměry šatní skříně činí 205 × 150 × 56 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan #5728368 lze nalézt mezi produkty ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Harazia 150 se zrcadlem - černý mat / dub artisan - jak nakoupit nejvýhodnější?