Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 803 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm:Jestliže máte doma nedostatek úložného prostoru na vaše oblečení, vybavte svůj byt šatní skříní. Šatní skříň s posuvnými dveřmi je vhodná především do místností s omezeným prostorem. Je vybavena praktickými dvířky pro ukládání menších věcí. Materiálem šatní skříně je lamino. Pro konečnou povrchovou úpravu byl vybrán matný vzhled, který umocňuje konečný dojem. Šatní skříni vévodí hnědá barva. Rozměry šatní skříně činí 215 × 180 × 57 cm (v × š × h). Hlavní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm Šatní skříň vám pomůže uspořádat vaše věci Posuvné otevírání dveří Při nákupu dostanete šatní skříň s dvířky Dekor dřeva: dub Povrchová úprava je matná Barva šatní skříně: hnědá Materiálem pro zhotovení šatní skříně je lamino Velikost šatní skříně je 215 × 180 × 57 cm (v × š × h)

Produkt Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Gamba I, dub sonoma, šířka 180 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?