Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 220,35 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub - popis produktu

Vrchní otevřený box k řadě úložného nábytku QBUS. Postavte jej na skříňku nebo nízký regál a umístěte do něj knihy, časopisy nebo rostliny – umělé či živé.S flexibilním úložným nábytkem QBUS si jednoduše vytvoříte přehledné pracoviště!Doplňte jej o tento praktický nástavec a dodejte své kanceláři osobitý vzhled. Box pasuje ke všem skříním a knihovnám QBUS o šířce 800 mm. Je vyroben z lamina, které je odolné a snadno se čistí. Díky otevřenému provedení se výborně hodí k ukládání knih, časopisů a podobných věcí. Taktéž do něj můžete místit rostliny a osvěžit svoji kancelář trochou zeleně. Tento nástavec na kancelářský nábytek má skutečně široké možnosti využití.Potřebujete více úložného prostoru? Nábytek z řady QBUS je navržen tak, aby k sobě perfektně pasoval. Modulární koncept umožňuje jednotlivé prvky jednoduše kombinovat a přidávat podle aktuálních potřeb. To vše pro zefektivnění pracovního dne!

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářský nábytek, barevná varianta je oak, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Produkt Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub patří do skupiny produktů Kancelářské skříně, v barevné verzi oak v nabídce e-shopu Ajprodukty.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské regály, barevné provedení je oak, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub - parametry produktu

Barvaoak
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka800
Výška200
Hloubka400
Hmotnost8
KategorieNábytek, Skříně, Regály, Kancelářský nábytek, Kancelářské skříně, Kancelářské regály
Barvaoak
E-shopAjprodukty.cz

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub - historie ceny a dostupnosti

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub - další zajímavé produkty

Nástavec QBUS, šířka 800 mm, dub - jak nakoupit nejvýhodnější?