Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 348 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha - popis produktu

Audiokniha:,Stíny minulosti vás doženou. V domově pro židovské seniory dojde ke dvěma náhlým úmrtím. Jedná se o nehodu, nebo o vraždu? Protože na šábes se nevraždí, není přivolána policie, ale soukromý detektiv. V pražském domově, kde žijí ti, kteří přežili holocaust, dojde ke dvěma podezřelým úmrtím klientů. A to právě na šábes, židovský svátek. Protože vedení nechce v ústavu, kde svá poslední léta tráví staří lidé, vyvolat paniku, najme si na doporučení rabínovy manželky soukromého detektiva, aby celou záležitost co možná nejdiskrétněji prošetřil. Jistota, že se na šábes vraždilo, chybí, ale neblahé tušení tu je… Detektivovu domněnku, že bude třeba pátrat v minulosti, brzy potvrdí náhodný nález jednoho válečného deníku…

Tento produkt naleznete ve skupině Audioknihy pro seniory, patří pod značku Tympanum, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz.

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha - parametry produktu

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha - další zajímavé produkty

Na šábes se nevraždí - Petr Eidler - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?