My všichni neřádi

My všichni neřádi

My všichni neřádi

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

My všichni neřádi - popis produktu

Elektronická kniha My všichni neřádi:Nestvůry vám nemůžou ublížit — pokud jste jedna z nich. Když vyjde Krvavý měsíc, potomci sedmi zakladatelů města Ilvernath vyberou své zástupce, aby se mezi sebou utkali v turnaji na život a na smrt. Vítěz získá neomezenou vládu nad tajným zdrojem vysoké mágie, nejmocnějším na světě — o němž se traduje, že už je dávno vyčerpaný. Nelítostný souboj o moc a postavení probíhal po generace v utajení. Zatímco nejmladší potomci umírali, jejich rodiče spřádali plány, jak získat výhru pro sebe a svůj rod. Ovšem tentokrát je všechno jinak. Někdo zasvěcený promluvil a světlo světa spatřila kniha plná detailů o krutém klání. Na jednu stranu jsou tak šampioni bez varování vrženi do centra pozornosti celého světa, na druhou stranu však kniha každému z nich poskytuje jistou výhodu — představuje totiž cenný zdroj poznatků o soupeřích a ty zase můžou být klíčem k vítězství. Krvavý měsíc vychází. Turnaj začíná. My všichni neřádi je prvním dílem dvoudílné mágické série. ––– Ze spolupráce autorek vzešel zábavný, byť surový příběh o obětování, zradě a složitých vztazích mezi postavami. Budete lapat po dechu nad dějovými zvraty, držet palce lidsky chybujícím postavám, kterým byste rádi pomohli, a zároveň je proklínat. Tahle knížka vás rozhodně udrží v napětí. — Tara Simová, spisovatelka   Před samotným zahájením turnaje vás oslní znamenitě vystavěný svět, ve kterém postavy řeší komplikované rodinné vztahy, outsideři se pokoušejí ovlivnit výsledky turnaje a konkurence se snaží vypořádat s čarotvůrci, kteří vybavují šampiony do boje… Nesmírně okouzlující kniha, takže cliffhanger na konci bude působit jako prokletí. — Kirkus   Temná, svůdná a brutálně chytrá kniha. My všichni neřádi je svěžím, ale nemilosrdným pohledem na dědictví násilnických rodin. Autorky píšou napínavý příběh, který nedokážete odložit. Zůstala jsem kvůli němu vzhůru celou noc. — Victoria Leeová, spisovatelka

Produkt My všichni neřádi patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Host, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

My všichni neřádi - parametry produktu

KategorieKnihy, Elektronické knihy
ZnačkaHost
E-shopAlza.cz

My všichni neřádi - historie ceny a dostupnosti

My všichni neřádi - další zajímavé produkty

My všichni neřádi - jak nakoupit nejvýhodnější?