My Hood brankářské rukavice

My Hood brankářské rukavice

My Hood brankářské rukavice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

My Hood brankářské rukavice - popis produktu

Brankářské rukavice My Hood brankářské rukavice:Bez kvalitních brankářských rukavic se neobejde žádný brankář. Jejich výběr je opravdu důležitý, neboť slouží jako ochrana rukou a zabraňují klouzání míče. Tyto vlastnosti naleznete u brankářských rukavic My Hood. Jsou zhotoveny tak, aby splňovaly všechny požadavky pokročilých hráčů. Zapínání na suchý zip umožňuje snadné obléknutí a skvěle drží během celého zápasu. Vnějším materiálem brankářských rukavic My Hood je latex. Brankářským rukavicím dominuje modrá barva. Zásadní vlastnosti brankářských rukavic My Hood brankářské rukavice Brankářské rukavice My Hood patří důležitým doplňkům výbavy brankáře Splní požadavky pokročilých hráčů Zapínání na suchý zip Jako vnější materiál se používá latex Barva brankářských rukavic My Hood je modrá Velikost rukavic: M a S

Produkt My Hood brankářské rukavice patří do skupiny produktů Brankářské rukavice, patří pod značku My Hood, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

My Hood brankářské rukavice - parametry produktu

My Hood brankářské rukavice - historie ceny a dostupnosti

My Hood brankářské rukavice - další zajímavé produkty

My Hood brankářské rukavice - jak nakoupit nejvýhodnější?