Multifunkční šroubovák a sada nářadí

Multifunkční šroubovák a sada nářadí

Multifunkční šroubovák a sada nářadí

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 269 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Multifunkční šroubovák a sada nářadí - popis produktu

Multifunkční šroubovák a sada nářadíDobrá věc pro všechny venkovní výlety na opravu malých kol nebo kempového vybavení s LED světlem, rychlohákem a otvírákem na láhve. Opravdu pěkný dárek pro každého aktivního muže.Vlastnosti:sada šroubovacích bitůs adaptérem bitů (lze použít pod úhlem 90 stupňů nebo 180 stupňů)plochá hlava a šroubovák Philips bitmalé a velké šroubovací bity10 mm klíč na základně z nerezavějící ocelidva typy šestihranných výkyvných rukourychlý hákLED lampa ( baterie CR927 3V součástí balení)otvírák na láhvekarabinamateriál: kov + plastbarva: černá jako na obrázkumini, praktický, přenosnýdobrá věc pro všechny venkovní výlety na opravu malých kol nebo táborového vybavenípěkný dárek pro každého aktivního muže

Tento produkt se nachází v kategorii Sady nářadí, naleznete jej v e-shopu Dareckyukatky.cz.

Produkt Multifunkční šroubovák a sada nářadí lze nalézt mezi produkty ve skupině Multifunkční nářadí v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Multifunkční šroubovák a sada nářadí - parametry produktu

Multifunkční šroubovák a sada nářadí - historie ceny a dostupnosti

Multifunkční šroubovák a sada nářadí - další zajímavé produkty

Multifunkční šroubovák a sada nářadí - jak nakoupit nejvýhodnější?