Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče #709801

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče #709801

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče #709801

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče - popis produktu

Hledáte praktický dárek pro praktického kutila? Máme pro vás skvělý tip - multifunkční kapesní šroubovák a sada nářadí.Život je plný překvapení, a proto se vyplatí mít po ruce naši sadu multifunkčního nářadí a šroubováků. Díky karabině si jej snadno a rychle připevníte na kalhoty, batoh nebo i kolo, abyste po něm v případě potřeby dosáhli. Kapesní nářadí je velmi užitečná výbava na všechny druhy výletů, ale vyplatí se ji mít stále u sebe, například v autě, protože nikdy nevíte, kdy jej budete potřebovat.Malý, praktický, kompaktní a přenosný šroubovák má spoustu funkcí a je vhodný pro každodenní opravy, avšak zvládne i ty náročnější, pokud nemáte nic jiného po ruce.Multifunkční kapesní šroubovák a sada nářadí je ideální jako dárek pro domácího kutila i běžného amatéra.Funkce:- adaptér na bity (lze použít pod úhlem 90 nebo 180 stupňů)- malý křížový- velký křížový- malý plochý- velký plochý- 10 mm šestihranný klíč- otvírák na láhve- LED baterka (baterie CR927 3V součástí balení)- karabinkaKapesní sada šroubovacích bitůVyrobeno z kovu a kompozituBarva: černáMalý, praktický, přenosnýRozměry: 12,5 x 2 x 1,2 cmLze připnout ke klíčům nebo na poutko kalhotIdeální pro výlety do přírody, exkurzePoslouží i při každodenních opraváchDárek pro každého aktivního mužeZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Přívěsek Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče:Zásadní vlastnosti přívěsku Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče

Tato skvělá vychytávka je perfektním nápadem na dárek pro každého domácího kutila.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady klíčů, vyrábí jej značka Alum, DR, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče #709801 patří do skupiny produktů Sady nářadí, patří značce Alum, DR, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Přívěsky na klíče, patří pod značku Alum, DR, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče #709801 má EAN kód 5903181015120.

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče - parametry produktu

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče - historie ceny a dostupnosti

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče - další zajímavé produkty

Alum Multifunkční přívěšek nářadí na klíče - jak nakoupit nejvýhodnější?