Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 535 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink - popis produktu

Kolečkové brusle Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink:Kolečkové brusle Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink vás vždy velmi potěší při vašich projížďkách. Průměr jejich koleček činí 70 mm. Kolečka této velikosti jsou vhodná i pro začátečníky. Přináší totiž lepší ovladatelnost. Skořepina brusle je anatomicky tvarovaná, proto dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ověřená ložiska ABEC 9. Svým určením jsou ideální pro ženu. Délka vnitřní části brusle, tedy mondopoint, je v případě bruslí Movino přesně 170 mm. Pokud budete potřebovat, můžete botu dokonce roztáhnout. Můžete se spolehnout na čtyři kolečka. Ta disponují tvrdostí 82A. Zásadní přednosti inline bruslí Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink Kolečkové brusle Movino disponují kolečky s tvrdostí 82A Mondo point nabývá hodnoty 170 mm Botu je možné roztáhnout na různé velikosti Osazená ložiska: ABEC 9 Průmer koleček: 70 mm Kolečkové brusle Movino jsou určeny pro ženu Výkonnost: začátečník a rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Movino, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink - parametry produktu

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink - historie ceny a dostupnosti

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink - další zajímavé produkty

Movino Cruzer B2 R, Mint/Pink - jak nakoupit nejvýhodnější?