Merco Hamaka Garden #178548

Merco Hamaka Garden #178548

Merco Hamaka Garden #178548

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 284 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Merco Hamaka Garden - popis produktu

Houpací síť Merco Hamaka Garden:Preferujete odpočinek v přírodě? Pak se vám bude líbit houpací síť Merco, kterou můžete snadno zavěsit například na připravený rám nebo strom na zahradě. Závěsná houpací síť vám umožňuje relaxovat díky svému kolébavému pohybu. Je vhodná pro jednu osobu a její celková nosnost činí 100 kg. Výrobním materiálem sítě je bavlna, takže si užijete pohodlí a příjemný dotyk. Plocha, na které si rádi poležíte, je dlouhá 150 cm. Houpací síť se věší na háčky díky okům, a tak si dáte šlofíka, kdykoliv budete chtít. K závěsnému systému náleží i lana, která jsou obsahem balení. Zavěšení a sundání houpací sítě je tak velmi jednoduché a rychlé. Zajímavý design dotváří vícebarevné provedení. Zásadní přednosti produktu Merco Hamaka Garden Houpací síť Merco vám zajistí parádní odpočinek Je určena pro jednu osobu Její nosnost činí 100 kg Materiál sítě tvoří bavlna Prostor na odpočinek je dlouhý 150 cm Spolehlivé a rychlé zprovoznění zaručí oka k zavěšení na háček Součástí balení je také příslušenství k zavěšení, konkrétně lana Kvalitní obal je určen pro přepravu Cestovní provedení vhodné do kempu nebo do přírody Houpací síť Merco váží 0,71 kg Houpací síť Merco bude místem, kde budete rádi odpočívat Houpací síť Merco vás při odpočinku hezky obejme, a proto se každý den budete těšit na zasloužené lenošení. Obal na uložení je ideální nejen k přepravě houpací sítě, ale můžete jej použít také jako kapsičku na odložení maličkostí. Tato cestovní houpací síť nabízí nízkou hmotnost a jednoduché složení, díky tomu ji můžete mít stále s sebou. Minimální vzdálenost pro zavěšení: 0,1 m Minimální výška pro zavěšení: 0,5 m Délka včetně závěsných lan: 2,5 m

Produkt Merco Hamaka Garden #178548 patří do skupiny produktů Houpací sítě od značky Merco, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Merco Hamaka Garden - parametry produktu

KategorieHoupací sítě
ZnačkaMerco
E-shopAlza.cz

Merco Hamaka Garden - historie ceny a dostupnosti

Merco Hamaka Garden - další zajímavé produkty

Merco Hamaka Garden - jak nakoupit nejvýhodnější?