Merco Hamaka Camp #178560

Merco Hamaka Camp #178560

Merco Hamaka Camp #178560

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Merco Hamaka Camp - popis produktu

Houpací síť Merco Hamaka Camp:Preferujete odpočinek v přírodě? Pak si jistě oblíbíte houpací síť Merco, která se dá jednoduše zavěsit například na připravený rám nebo strom na zahradě. Závěsná houpací síť vám umožňuje relaxovat díky svému kolébavému pohybu. Unese jednu osobu. Plocha, na které můžete ležet, je dlouhá 200 cm. Součástí výbavy houpací sítě je závěsný systém na karabinu, která samozřejmě nechybí v balení. Zavěšení a sundání této houpací sítě je tedy jednoduché a rychlé. Povedený vzhled doladí vícebarevné provedení. Hlavní vlastnosti produktu Merco Hamaka Camp Houpací síť Merco je ideální pro čtení i pospávání Je určena pro jednu osobu Prostor pro ležení je dlouhý 200 cm Karabina pro spolehlivé a jednoduché zavěšení Součástí balení je také příslušenství k zavěšení, konkrétně karabina K přepravě slouží odolný obal Houpací síť Merco bude vaším oblíbeným místem pro odpočinek Houpací síť Merco vás při lenošení krásně obejme a vám se v ní bude nádherně odpočívat. Obal pro uložení je určen nejen pro přepravu houpací sítě, ale můžete jej použít také jako kapsu na odložení drobností. Minimální vzdálenost pro zavěšení: 0,1 m Minimální výška pro zavěšení: 0,5 m Délka včetně závěsných lan: 2,7 m

Produkt Merco Hamaka Camp #178560 patří do skupiny produktů Houpací sítě od značky Merco, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Merco Hamaka Camp - parametry produktu

KategorieHoupací sítě
ZnačkaMerco
E-shopAlza.cz

Merco Hamaka Camp - historie ceny a dostupnosti

Merco Hamaka Camp - další zajímavé produkty

Merco Hamaka Camp - jak nakoupit nejvýhodnější?