MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 368 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči - popis produktu

Kosmetická sada MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči:Kosmetická sada prodlužující a objemové černé řasenky MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Sky High Mascara a micelární vody GARNIER Micellar Cleansing Water All-in-1 Sensitive Skin představuje ideální dárek či výhodnou sadu pro všechny ženy. S řasenkou dáte svým řasám jedinečný objem a nekonečnou délku, s micelární vodou získáte vhodný přípravek pro jemné a důkladné odlíčení pleti. Oba přípravky jsou kvalitní a budou se vzájemně dobře doplňovat.Klíčové vlastnosti kosmetické sady MAYBELLINE a GARNIERSada prodlužující a objemové černé řasenky a micelární pleťové vodyMAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Sky High Mascara s ohebným úzkým kartáčkemUnikátní receptura obsahuje výtažky z bambusu a speciální vláknaPro viditelně prodloužené a oslnivě objemné řasyGARNIER Micellar Cleansing Water All-in-1 Sensitive Skin vhodná pro citlivou pleťObsahuje micely pro zachycení nečistotBez parfemace, zjemňující a čisticí účinkyAtraktivní sada kvalitní řasenky MAYBELLINE a micelární vody GARNIEROhebný a úzký kartáček řasenky MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Sky High Mascara nalíčí každou řasu zvlášť od kořínků po celé její délce. Řasy tak zůstanou viditelně prodloužené a zároveň oslnivě objemné. Unikátní receptura řasenky obsahuje výtažky z bambusu a speciální vlákna, která zajistí silné a dlouhé řasy po celý den. S řasenkou tak budete mít nebesky božský pohled, kterého si každý všimne. Micelární voda GARNIER Micellar Cleansing Water All-in-1 Sensitive Skin obsahuje micely, které zachytí nečistoty na pleti bez zbytečného tření. Díky složení bez parfemace krásně zjemňuje a je vhodná pro citlivou pleť.Použití řasenky:Nanášejte na řasy od kořínků ke konečkům ve dvou i více vrstvách.Použití micelární vody:Na vatový tampónek naneste malé množství micelární vody a jemně očistěte pleť v oblasti obličeje a rtů. Bez tření. Nemusíte oplachovat.Obsah sady:MAYBELLINE NEW YORK Lash Sensational Sky High Mascara 7,2 mlGARNIER Micellar Cleansing Water All-in-1 Sensitive Skin 400 ml

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické sady, je v nabídce značky MAYBELLINE NEW YORK v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči patří do skupiny produktů Dekorativní kosmetika -, patří značce MAYBELLINE NEW YORK v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dekorativní kosmetika, patří pod značku MAYBELLINE NEW YORK, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči - parametry produktu

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči - historie ceny a dostupnosti

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči - další zajímavé produkty

MAYBELLINE a GARNIER Sada dekorativní kosmetiky na oči - jak nakoupit nejvýhodnější?