181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina - popis produktu

Zkrášlovací sada Clementoni BALLERINA Make-up HYPPO: Potěšte vaši malou parádnici krásným dárkem. Z originální kosmetické taštičky Clementoni BALLERINA bude jistě nadšená. Taštička ve tvaru roztomilé hroší baleríny s korunkou a v tutu sukýnce bude nepřehlédnutelná. Po jejím otevření se pak holky mohou těšit ze skvělé rtěnky a dokonalých očních stínů s aplikátorem. Clementoni BALLERINA Make-up HYPPO je určena pro malé vizážistky od 6 let. Klíčové vlastnosti zkrášlovací sady Clementoni BALLERINA Make-up HYPPOKrásný dárek pro malou parádniciZkrášlovací sada Clementoni BALLERINA Make-up HYPPO je pro holky od 6 letKosmetická taštička je ve tvaru hroší baleríny s korunkou a sukýnkouTaštička ukrývá rtěnku, oční stíny a aplikátor

Moderní kosmetická sada pro začínající profesionály v oblasti dekorativní kosmetiky. Sada obsahuje malou paletku modrých očních stínů Crazy Chic, jednu rtěnku a oboustranný štětec pro nanášení stínů!

Produkt 181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina patří do skupiny produktů Kosmetické sady, je v nabídce značky CLEMENTONI v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dekorativní kosmetika -, patří značce CLEMENTONI v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina lze nalézt mezi produkty ve skupině Dekorativní kosmetika, patří pod značku CLEMENTONI, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina označuje EAN kód 8005125181148.

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina - parametry produktu

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina - historie ceny a dostupnosti

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina - další zajímavé produkty

181148 Malá Make-up sada - Crazy Chic - Lovely Ballerina - jak nakoupit nejvýhodnější?