MAX FACTOR Kajal 040 Taupe

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 87 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe - popis produktu

Tužka na oči MAX FACTOR Kajal 040 Taupe: Tužka na oči MAX FACTOR Kajal 040 Taupe je nezbytnou kosmetickou potřebou každé ženy, která si ráda líčí oči a pečuje o svůj vzhled. Tužka MAX FACTOR oči nádherně zvýrazní, podtrhne jejich tvar a poskytne vašemu líčení intenzivní barevný efekt. Díky své přírodní hnědé barvě se hodí k většině očních stínů. Mezi její přednosti patří dlouhodobá výdrž, vaše líčení tak zůstane dokonalé po celý den. Velmi snadno a precizně se nanáší, jemnou pleť očního okolí nepodráždí ani nepoškrábe. Pořiďte si tužku MAX FACTOR v odstínu Taupe pro krásný vzhled vašich očí. Klíčové vlastnosti tužky na oči MAX FACTOR Kajal 040 TaupeTužka na oči v krásné přirozeně hnědé barvě zvýrazní vaše očiTužka MAX FACTOR se velmi snadno  a precizně nanášíPoskytne očím intenzivní barevný efektDlouhodobá výdrž zajistí dokonalé líčení po celý denNedráždí oči ani jemnou pleť očního okolíPodtrhněte svůj tvar očí s tužkou MAX FACTOR Kajal 040 Taupe

Tento produkt naleznete ve skupině Oční linky, patří pod značku Max Factor v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt MAX FACTOR Kajal 040 Taupe patří do skupiny produktů Tužky na oči, patří značce Max Factor, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe - parametry produktu

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe - historie ceny a dostupnosti

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe - další zajímavé produkty

MAX FACTOR Kajal 040 Taupe - jak nakoupit nejvýhodnější?