MAX FACTOR Kajal 020 Black

MAX FACTOR Kajal 020 Black

MAX FACTOR Kajal 020 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MAX FACTOR Kajal 020 Black - popis produktu

Tužka na oči MAX FACTOR Kajal 020 Black:   Tužka na oči Max Factor Kohl Pencil 020 Black černé barvy je nezbytnou kosmetickou potřebou každé ženy, která si ráda líčí oči a pečuje o svůj vzhled. Tužka oči nádherně zvýrazní, podtrhne jejich tvar a poskytne vašemu líčení intenzivní barevný efekt. Díky své univerzální černé barvě se hodí ke všem odstínům očních stínů. Její předností je dlouhodobá výdrž, vaše líčení tak zůstane dokonalé po celý den. Velmi snadno a precizně se nanáší, jemnou pleť očního okolí nepodráždí ani nepoškrábe. Pořiďte si tohoto skvělého pomocníka pro krásný vzhled vašich očí.Barva:ČernáObsah:1,3 gSložení:Cyclopentasiloxane, Ozokerite, Trimethylsiloxysilicate, Mica, Paraffin, Polyethylene, Phenyl Trimethicone, Cyclohexasiloxane, Propylparaben, Dicalcium Phosphate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, [+/- CI 77499, CI77891, CI 77491, CI 77510, CI 77492] 

Tento produkt naleznete ve skupině Oční linky, patří pod značku Max Factor v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt MAX FACTOR Kajal 020 Black patří do skupiny produktů Tužky na oči, patří značce Max Factor, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

MAX FACTOR Kajal 020 Black - parametry produktu

MAX FACTOR Kajal 020 Black - historie ceny a dostupnosti

MAX FACTOR Kajal 020 Black - další zajímavé produkty

MAX FACTOR Kajal 020 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?