March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 693 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá - popis produktu

Extrémně nízká hmotnost, nadčasový design a praktický interiér - sada černých odlehčených cestovních kufrů March z kolekce Tourer s exkluzivní 5letou zárukou.  Nadstandardní 5letá záruka Extrémně nízká hmotnost, nadčasový design a praktický interiér - sada odlehčených cestovních kufrů March z kolekce Tourer s exkluzivní 5letou zárukou. Snazší přepravu vám zajistí horní a v případě velikosti M a L i boční madlo. Nechybí ani 4 dvoukolečka otočná o 360°, která zajistí větší stabilitu a lehčí manévrování. Kufr disponuje odlehčenou teleskopickou rukojetí s možností aretace v různých polohách.U zavazadel najdete integrovaný tříčíselný TSA zámek, který je celosvětově uznáván a lze jej při bezpečnostních kontrolách bez poškození otevřít.  Vnitřek kufru je vybaven oboustranným balicím systémem - v hlubší části kufru najdete stahovací popruhy a na druhé straně je k dispozici zipová kapsa. Cestovní kufr Tourer má na přední straně praktickou zipovou kapsu na věci, které potřebujete mít po ruce. Objem kufru velikosti M a L lze pouhým rozepnutím zipu (integrovaný expandér) navýšit až na 83 l.    Velikost S Velikost M Velikost L Objem (l) 34,5 70 104 Váha (kg) 1,6 2,1 2,4

Produkt March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá patří do skupiny produktů Sady kufrů, je v nabídce značky March, v barvě černá.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady cestovních kufrů, vyrábí jej značka March, v barvě černá.

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá - parametry produktu

Barvačerná
KategorieKufry, Sady kufrů, Sady cestovních kufrů
ZnačkaMarch
Barvačerná

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá - historie ceny a dostupnosti

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá - další zajímavé produkty

March Sada cestovních kufrů Tourer S + M + L, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?