LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý - popis produktu

Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý Konferenční stolek Damaris se vždy přizpůsobí atmosféře a obohatí ji svým vznešeným designem. Díky druhé desce nabízí konferenční stolek velkou úložnou plochu na vše, k čemu chcete dosáhnout jedním úchopem z gauče. Své místo zde najdou dálkové ovladače, časopisy nebo vaše oblíbené sušenky. Tenký design stolu a nadčasová černá barva harmonicky zapadnou do různých interiérových stylů. Jeho okouzlující vzhled vynikne hlavně v kombinaci s doplňky ze stejnojmenné série. Ať už je to kožený gauč, sedací souprava nebo styl Chesterfield: konferenční stolek Damaris bude vždy skutečným přínosem pro vaše prostředí. Rozměr: 100cm x 45cm x 60cm (š x v x h)Střední přihrádka: 65cm x 60cm (š x h)Spodní přihrádka: 35cm x 60cm (š x h)Materiál: kov povrchově ošetřená práškovou barvouBarva: černá

Produkt LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 000000, je vyroben z materiálu kov v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý - parametry produktu

Hmotnost14 kg
Délka100 cm
Šířka60 cm
Výška45 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieKonferenční stolky
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý - další zajímavé produkty

LuxD Designový konferenční stolek Damaris II 100 cm černý - jak nakoupit nejvýhodnější?