LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet - popis produktu

Designová otočná židle Kiara červený samet Toužíte po moderní a stylové jídelně? Otočná židle Kiara s nádechem retro stylu dokáže poskytnout maximální pohodlí a vychutnat si klidnou snídani, chutný oběd či sklenku vína v kruhu nejbližších až do posledního douška. Kovové nohy ošetřené vrstvou práškové barvy tvoří skvělý kontrast k ušlechtilému potahu sedáku, zajišťují bezpečnost na jakémkoli povrchu. Tvarované opěradlo plynule přechází do područek, díky čemuž je posezení mimořádně pohodlné. Sedadlo lze otočit o 180°. Jedinečný šarm dodává židli dekorativní prošívání. Kdekoli ji umístíte, Kiara promění každou místnost na něco výjimečného. Rozměr: 67cm x 82cm x 63cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 34cm x 47cm x 45cm (š x v x h)Materiál: samet (100% polyester), kovMax. nosnost: 130kgBarva: černá, červená

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet - parametry produktu

Hmotnost10 kg
Délka67 cm
Šířka63 cm
Výška82 cm
MateriálLátka
Barva000000
KategorieŽidle, Jídelní židle
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálLátka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet - další zajímavé produkty

LuxD Designová otočná židle Kiara červený samet - jak nakoupit nejvýhodnější?