LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 979 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet - popis produktu

Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet Extravagantní designová jídelní židle Jalisa dodá každému interiéru příjemnou atmosféru. Celé opěradlo je potaženo kvalitním sametovým potahem v květinovém provedení. Černé elegantní kovové nožičky se zlatou koncovkou tvoří skvělý kontrast k ušlechtilému potahu sedáku, zajišťují bezpečnost a stabilitu na jakémkoli povrchu. Její okouzlující vzhled vynikne hlavně v kombinaci se zlatými doplňky. Židle Jalisa se zaručeně stane středobodem jídelny. Užívejte si posezení v kruhu rodiny či přátel, židle Jalisa je k tomu přímo určena. Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks. Rozměr: 53cm x 83cm x 57cm (š x v x h)Rozměr sedáku: 47cm x 39cm x 44cm (š x v x h)Výška opěradla: 39cmMateriál: samet (100% polyester), kovMax. nosnost: 120kgBarva: černá, zlatá, žlutá

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní židle, je v nabídce značky LuxD, v barvě 000000, materiál je kov, Látka v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet - parametry produktu

Hmotnost7 kg
Délka53 cm
Šířka57 cm
Výška83 cm
MateriálKov
Barva000000
KategorieŽidle, Jídelní židle
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálkov, Látka
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet - další zajímavé produkty

LuxD Designová jídelní židle Jalisa žlutý samet - jak nakoupit nejvýhodnější?