LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 14 879 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak - popis produktu

Designová konzola Shark 150 cm teak Konzole Shark vás zaujme strohým a jednoduchým provedením. Díky němu ji hravě začleníte do široké škály obytných i pracovních prostor. Stolová deska z recyklovaného teakového dřeva překrytá skleněnou deskou z bezpečnostního skla spočívá na jednoduchém železném rámu. Nádherná kresba a četné individuální vlastnosti dřeva dělají z každé konzole unikátní kus. Deska nabízí prostor pro stylovou stolní lampu, vázu či rostliny. V kombinaci s dalším nábytkem ze série Shark vypadá konzole obzvláště krásně. Své uplatnění najde opravdu kdekoli. Do prostoru přinese přírodní atmosféru, bude vždy nepřehlédnutelným prvkem vašeho interiéru. Rozměr: 150cm x 76cm x 50cm (š x v x h)Materiál: recyklované dřevo teak, bezpečnostní sklo, železoBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k povaze použitého materiálu a výrobnímu procesu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak patří do skupiny produktů Konzolové stolky, patří pod značku LuxD, v barvě 8c662d, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak - parametry produktu

Hmotnost29 kg
Délka150 cm
Šířka50 cm
Výška76 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky, Konzolové stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak - další zajímavé produkty

LuxD Designová konzola Shark 150 cm teak - jak nakoupit nejvýhodnější?