LOVI Láhev Trends - Indian Summer #186604

LOVI Láhev Trends - Indian Summer #186604

LOVI Láhev Trends - Indian Summer #186604

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LOVI Láhev Trends - Indian Summer - popis produktu

Kojenecká láhev LOVI Láhev Trends - Indian Summer: Pro pohodlné a zdravé krmení vašeho miminka je tady kojenecká láhev Lovi Trends Indian Summer. Láhev Lovi je vyrobená z kvalitního plastu bez BPA. Dynamická savička nenarušuje sací reflex dítěte. Tenká špička savičky se přizpůsobuje sání miminka. Mléko z lahvičky Trends Indian Summer nevytéká samovolně, miminko ho musí aktivně sát. Pevná základna savičky poskytuje správnou oporu rtům a dítě nemá tendenci do savičky kousat. Odvzdušňovací systém Super Vent zabraňuje smíchání vzduchu s jídlem a snižuje riziko koliky. Lahvička Lovi Trends Indian Summer umožňuje kombinaci kojení a krmení z láhve. Klíčové vlastnosti kojenecké láhve Lovi Trends Indian SummerKojenecká láhev Lovi Trends Indian Summer pro krmení vašeho miminkaVyrobena z kvalitního plastu, neobsahuje BPADynamická savička s tenkou špičkou a pevnou základnouNenarušuje sací reflex dítěte, přizpůsobuje se jeho sáníMléko z láhve Trends Indian Summer nevytéká samovolně, dítě nemá tendenci do savičky kousatOdvzdušňovací systém Super Vent zabraňuje vnikání vzduchu do jídlaSnížení riziko koliky, umožňuje kombinaci kojení a krmení z láhveLze používat v mikrovlnné trouběLze sterilizovat ve sterilizátoru nebo ve vroucí voděElastický těsnicí disk funguje jako nepropustné víčkoVíčko láhve se zaobleným okrajem a stupnicíKompatibilní s odsávačkami LoviModerní design s potiskem po celém obvoduK dispozici láhve Lovi Trends Indian Summer s různými objemy Snadná údržba a příslušenství LoviLáhev Lovi Trends Indian Summer se snadno udržuje. Můžete ji sterilizovat ve sterilizátoru nebo ve vařící vodě. Dá se také používat v mikrovlnné troubě. Elastický těsnicí disk, který přišroubujete na láhev místo savičky, funguje jako spolehlivé víčko. V láhvi tak můžete mléko rovnou přenášet nebo uchovávat. Víčko disponuje speciálním zaobleným okrajem a stupnicí, takže můžete odměřit mléko nebo cokoli jiného, co potřebujete dítěti podat. Láhev Trends Indian Summer je kompatibilní s odsávačkami Lovi. Obsah balení:Plastová láhev TrendsDynamická savičkaElastický těsnicí diskVíčko se stupnicí

Produkt LOVI Láhev Trends - Indian Summer #186604 patří do skupiny produktů Kojenecké láhve, patří pod značku Lovi, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zdravé láhve, patří značce Lovi, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

LOVI Láhev Trends - Indian Summer - parametry produktu

LOVI Láhev Trends - Indian Summer - historie ceny a dostupnosti

LOVI Láhev Trends - Indian Summer - další zajímavé produkty

LOVI Láhev Trends - Indian Summer - jak nakoupit nejvýhodnější?