L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml - popis produktu

Oční linky L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml: Podtrhněte svůj make-up tekutými očními linkami LOréal Paris. Dlouhotrvající a voděodolné složení vám zajistí perfektní vzhled po celý den, na který se můžete spolehnout a nebát se rozmazaných šmouh. Oční linky zůstanou s extra matným efektem, který je moderní a zdůrazní váš pohled. Díky speciálně navrženému aplikátoru vytvoříte precizní linku, která bude bezchybná a přesná. S houbičkovým hrotem můžete vytvořit jak slabé, tak i silné oční linky. Líčení tak bude snadné, rychlé a s dokonalým výsledkem.  Klíčové vlastnosti očních linek LOréal Paris Super Liner Matte Signature 04 Emeraude, 3 mlTekuté oční linky tmavě modro-zelené barvyOční linky s extra matným efektemSpeciálně navržený aplikátor zajistí precizní linkuBarva se snadno aplikuje a rychle schneLinky Super Liner jsou voděodolné a dlouhotrvající Houbičkový hrot umožňuje vytvořit slabé i silné linkySložení:Aqua/Water, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Synthetic Fluorphogopite, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Phenoxyethan Ol, Acrylates Copolymer, Silica, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminomethyl Propanediol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Laureth Sulfate, Magnesium Silicate, Tetrasodium EDTA, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Tin Oxide, (+/= may contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77007/Ultramarines, CI 75470/Carmine, Mica

Produkt L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml patří do skupiny produktů Oční linky, patří pod značku L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 04 smaragd oční linka 3 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?