L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 164 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml - popis produktu

Oční linky L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml: Ukažte krásu svých očí naplno a okouzlete svoje okolí nádhernými linkami. Ať už se chystáte na významnou společenskou událost, schůzku nebo se chcete nalíčit jen tak pro radost, oční linky ĽORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner vás nezradí. Umožní vám vytvořit precizní linku jedním tahem, která podtrhne tvar očí. Hnědá barva dodá vašemu pohledu dramatický či extravagantní vzhled. Tekuté oční linky ĽORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner se snadno a rychle aplikují a zaručí vám dlouhotrvající výsledek. Klíčové vlastnosti hnědé oční linky ĽORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03Díky linkách ĽORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner ukážete krásu svých očíHodí se k líčení na společenskou událost, schůzku či jen pro radostUmožní vám vytvořit precizní linku jedním tahemHnědá barva dodá vašemu pohledu dramatický či extravagantní vzhledTekuté oční linky ĽORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner se snadno aplikují

Produkt L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml patří do skupiny produktů Oční linky, patří pod značku L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Infaillible Grip 24H Liquid Liner 03 hnědá oční linka 3 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?