Logitech G CORE herní set

Logitech G CORE herní set

Logitech G CORE herní set

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 047 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Logitech G CORE herní set - popis produktu

Podložka pod myš Logitech G CORE herní set: Zvýhodněná sada myši Logitech G502X, klávesnice Logitech G213 - CZ/SK a podložky pod myš Logitech G840 XL. Logitech G502X - Ikona s novými technologiemiPředstavujeme vám nejnovější verzi celosvětově nejoblíbenější herní myši, která přichází s celou řadou průlomových inovací pro bezprecedentní výkon a zážitky. Logitech G502X tak nabízí zcela nové hybridní spínače LIGHTFORCE, celkem 13 programovatelných tlačítek, přepracované rolovací kolečko, dokonale přesný snímač HERO 25K a spoustu dalšího.  Klíčové vlastnosti herní myši Logitech G502XSnímač HERO 25K s DPI až 25 600Herní myš Logitech G502X obsahuje nastavitelné a odnímatelné tlačítko DPIRolovací kolečko se dvěma režimyPřepínače Lightforce s optickou rychlostí a mechanickou přesnostíSpolehlivé drátové připojení USB-CSnížená hmotnost na 89 gramů Logitech G213 - CZ/SK - Výkonná herní klávesniceVyšší výkon, kvalitnější provedení a odolnost proti polití. To jsou tři hlavní vlastnosti herní klávesnice Logitech G213 Prodigy. Tato klávesnice umožňuje až 4× rychlejší a přesnější zpětnou vazbu, nastavení podsvícení s výběrem z 16,8 milionu odstínů a přizpůsobení kláves pomocí nového softwaru Logitech Gaming Software. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Logitech G213 - CZ/SK4× rychlejší než standardní klávesniceHerní klávesnice Logitech G213 - CZ/SK obsahuje RGB podsvícení LightsyncIntegrované ovládací prvky médiíMech dome klávesyOdolnost proti polití1,8 m délka kabelu Logitech G840 XL - rozměrná herní podložkaHerní podložka pod myš Logitech G840 XL Cloth Gaming Mousepad s látkovým povrchem je optimálně vyladěná pro přesné a spolehlivé snímání pohybu. Povrch je speciálně optimalizován pro myši Logitech G – kombinace této podložky a herní myši Logitech G tak zajišťuje špičkový herní výkon. Podložka je dále vybavená gumovou základnou, která zajišťuje maximální stabilitu na stole, a to i při velmi intenzivním hraní.  Klíčové vlastnosti herní podložky Logitech G840 XLPodložka Logitech G840 XL nabízí nadstandardní rozměry 900 × 400 mmTloušťka pouhé 3 mmPrémiový látkový materiál

Tento produkt naleznete ve skupině Herní myši, patří pod značku Logitech v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Logitech G CORE herní set patří do skupiny produktů Podložky pod myš, vyrábí jej značka Logitech, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Herní klávesnice, vyrábí jej značka Logitech, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Logitech G CORE herní set - parametry produktu

Logitech G CORE herní set - historie ceny a dostupnosti

Logitech G CORE herní set - další zajímavé produkty

Logitech G CORE herní set - jak nakoupit nejvýhodnější?